Hjelp Foundation: gjøre her donasjonen


Åpne / Lukk meny Prinsesse Kristina av Norge basert i Madrid, er stiftelsen en kulturell stiftelse som har som mål å fremme kulturelle aktiviteter i Spania som tjener til å styrke båndene mellom Norge og Spania, og vedlikehold av statue av prinsesse Kristina, bygget i 1978 Covarrubias, et sted der sarkofagen med restene av prinsessen.
ABC. Foundation Princess Norge 1 (2)

Manuel Medina González, President i Foundation prinsesse Kristina av Norge, Princess hedret under feiringen Kristina Merknader Norge siste helgen i Covarrubias. Som hvert år, den norske regjeringen arrangerte den første helgen i oktober en hendelse i Covarrubias, hvor Princess er begravet Kristina av Norge, som giftet seg Infante D. Felipe, bror av kong Alfonso X den vise.

ABC publisert nyheter på sine sider Agenda

© 2016 Stiftelsen Prinsesse Kristina av Norge | Advarsel | cookies Regler